آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

خورشت قیمه

خورشت قیمه

مواد لازم :

    گوشت بدون استخوان ------------- 800 گرم

    لپه ---------------------------------- یک استکان

    پیاز سرخ کرده --------------------- چهار قاشق غذاخوری

    سیب‌زمینی پشندی -------------- 750 گرم

    لیمو عمانی ----------------------- 5 عدد

    رب گوجه فرنگی ----------------- 2 قاشق غذاخوری 

    ادویه ----------------------------- 1 قاشق مربا خوری

    نمک و فلفل و روغن ----------- به مقدار لازم

طرز تهیه :

    لپه را پک کرده و بشوئید سپس گوشت را به قطعات کوچک در‌آورید بعد پیاز را با دو قاشق روغن و لپه در ظرفی ریخته ظرف را روی حرارت قرار دهید تا پیاز و لپه کمی سرخ شود گوشت را بشوئید داخل پیاز و لپه کمی سرخ شود گوشت را بشوئید داخل پیاز و لپه بریزید در ظرف را بگذارید تا آب گوشت گرفته شود . بعد دو لیوان آب به گوشت اضافه کنید و لیمو عمانی را بشوئید داخل گوشت بریزید بگذارید گوشت آهسته بجوشد و بپزد سپس کمی نمک و رب گوجه‌فرنگی و ادویه اضافه کرده می‌گذارید خورشت کاملاً جا بیفتد سیب‌زمینی را بصورت خلال نازک خرد کنید و آن را بشوئید و کمی نمک بزنید و در روغن فراوان داغ  سرخ کنید خورشت که آماده شد در ظرف بریزید و روی خورشت سیب‌زمینی سرخ کرده بریزید.

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و دوم شهریور 1386ساعت 17:55  توسط احمد ابوالفضلی   | 

خورشت بامیه

خورشت بامیه

  مواد لازم :

    گوشت --------------------- نیم کیلو

    بامیه ----------------------- یک کیلو

    پیاز ------------------------ یک عدد

    نمک و فلفل -------------- به مقدار لازم

طرز تهیه :

    مقداری از دم بامیه را بگیرید و تمیز بشوئید گوشت را قطعه قطعه کنید سپس با پیاز کمی سرخ کنید بگذارید نیم پز شود بعد بامیه را در کمی روغن سرخ کرده به گوشت اضافه کنید بعد کمی نمک و فلفل بریزید حرارت را ملایم کنید تا خورشت جا بیفتد
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و دوم شهریور 1386ساعت 17:54  توسط احمد ابوالفضلی   | 

خورشت اسفناج و آلو

خورشت اسفناج و آلو

مواد لازم :

    گوشت ماهیچه بدون استخوان --- نیم کیلو

    اسفناج ---------------------------- یک کیلو

    پیاز --------------------------------- دو عدد

    آلو --------------------------------- 250 گرم     

    آب غوره یا آب‌لیمو ---------------- باندازه دلخواه

    روغن ------------------------------ دویست گرم

    نمک، فلفل، ---------------------- باندازه دلخواه

طرز تهیه :

   اسفناج را پاک کرده تمیز بشوئید و در آب‌کش ریخته تا آبش کاملاً برود سپس خرد کنید گوشت را خرد کرده و با پیاز کمی سرخ نمائید گوشت که پخته شد اسفناج را به‌آن اضافه کنید و می‌گذارید باز بجوشد سپس آب‌غوره و نمک و آلو در خورشت بریزید بگذارید بجوشد تا کاملاً جا بیفتد .

 

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و دوم شهریور 1386ساعت 17:54  توسط احمد ابوالفضلی   | 

خورشت قورمه سبزی

خورشت قورمه سبزی

مواد لازم :

    گوشت بدون چربی ----------------- 600 گرم

    سبزی:

    جعفری،تره،شنبه‌لیله،خردشده --- یک کیلو

    لوبیا قرمز --------------------------- نصف استکان

    لیمو عمانی خرد شده  ------------ سه قاشق غذا‌خوری

    روغن ------------------------------- یک پیمانه

    پیاز --------------------------------- دو عدد

طرز تهیه :

    سبزی را پاک کنید و تمیز بشوئید آب سبزی که کاملاً گرفته شد خوب خرد کنید سپس در روغن سرخ کرده کنار بگذارید گوشت را تکه تکه کنید پیاز را خرد کرده سپس گوشت و پیاز را داخل ظرف بریزید کمی سرخ نمائید بعد لوبیا و چهار لیوان آب گوشت اضافه کرده بگذارید نیم پز شود سپس سبزی سرخ شده را داخل گوشت بریزید بعد کمی نمک و فلفل و لیمو های خرد شده را اضافه کرده می‌گذارید آهسته بپزد و به روغن بیفتد بجای لیمو می‌توانید از آب لیمو هم استفاده کنید.

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و دوم شهریور 1386ساعت 17:53  توسط احمد ابوالفضلی   |